Известие

Collapse
No announcement yet.

износва гуми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Last edited by Linkestis; d.m.y г., 19:31.
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Като гледах в Алфаоунър, данните са същите като тук. Въпроса е сходимостта ти отзад защо не са я направили?
      И защо изчезна картинката?

МНОГО мразя сходимост в градуси А ето и линкчето и тук: http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-...lp-meee-2.html
      Last edited by didod; d.m.y г., 19:36.
      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
        Като гледах в Алфаоунър, данните са същите като тук. Въпроса е сходимостта ти отзад защо не са я направили?
        И защо изчезна картинката?
        Нямах време,а те като чели нарочно се влачеха и се изнервих.Иначе гуми не ми износва в момента
        Така или иначе ще отида на реглаж и за задницата
        ---------------------
        Нещо аз съм оплескал с разпечатката...сега я има
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

То добре се нервиш, ама така ти страда стабилността в завой, малко или много.
          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

е моите стоиности на предния мост са същите като на колегата с разпечатката защо продължава да износва гумите

Comment

Стойностите да, ама знака? При него е -, при теб е +. Ако не бъркам нещо.
              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Да вярно не бях обърнал внимание

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                  Нямах време,а те като чели нарочно се влачеха и се изнервих.Иначе гуми не ми износва в момента
                  Така или иначе ще отида на реглаж и за задницата
                  ---------------------
                  Нещо аз съм оплескал с разпечатката...сега я има
                  Трябва да затвориш задницата задължително. Да не се пребиеш някъде. Особено се усеща зимата на по хлъзгаво как ти се вее задницата на ляво на дясно. Върви си я оправи, че да не береш ядове.
                  Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                    Трябва да затвориш задницата задължително. Да не се пребиеш някъде. Особено се усеща зимата на по хлъзгаво как ти се вее задницата на ляво на дясно. Върви си я оправи, че да не береш ядове.
                    Така е!
                    Ще го направя

Comment

Някой ми е затворил темата, та затова ще обобщя тука като подобна такава.
                      Предното окачване е ревизирано и всичко нуждаещо се от смяна е сменено - втулки на горни носачи, долни носачи и гумената подложка на амортисьорите. И резултата е абсолютно същия вертикален наклон на колелата - все така разкрачена . Ще си карам така и ако износва гумите все още ще си ги връткам, та да се износват равномерно
                      166, 2.4 JTD'00

Comment

Тоест бях близо - не е от проблеми с окачването.
                        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                          Тоест бях близо - не е от проблеми с окачването.
                          Абсолютно. Но остава пълна мистерия от какво е
                          Поне сега съм спокоен, че окачването е стомана Перник
                          166, 2.4 JTD'00

Comment

Незнам дали сте забелязали но дупките на тампоните на носачите където се завива носача към магарето са по широки от болта. На по евтините модели съм срещал още по широки от оригиналните. И като сложите болтовете без да ги стягате и като хванате носача и го раздърпате навън на вътре и мърда почти с 1 мм. За това като се монтират носачи при стягането носача се натиска на вътре към магарето.

На 156 съм го забелязвал с носачи Технорот. Също пак на 156 съм забелязвал това и със твулките на задните напречни щанги. Там пък със щанги на Бърт луфта във втулката е цели 2 мм. и самата щанга е по къса с 1 мм от оригиналната. Познайте как се затваря задница с такива шанги? Пак така. Слагаш болта минимално стегнат. Един натиска колелото да го затвори и с екцентрика докато натиска регулираш докато дойде на място и стягаш. И се молиш като се натоварят 3 маимуни от зад да не се отвори колелото пак.

Така, че не се чудете защо имате разлики спрямо фабричните данни.

Като искате всичко да е точно си купувате Рикамби Оригинали и всичко ще бъде 6+
                            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Колеги кажете какво да правя с предния и задния мост

Comment

Първоначално публикувано от alex09 Покажи съобщение
                                Колеги кажете какво да правя с предния и задния мост
                                Колега ти прочете ли темата въобще?
                                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                                sigpic
                                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                                X